Sla navigatie over

Pierre De Bock nieuwe voorzitter Open Vld Moerbeke

Vandaag kozen de leden van Open Vld Moerbeke een nieuw afdelingsbestuur. Pierre De Bock werd met bijna 90% van de stemmen tot nieuwe afdelingsvoorzitter verkozen en volgt daarmee zijn zoon Peter op.

“Een afdelingsvoorzitter mag geen uitvoerend mandaat hebben en aangezien ik schepen werd begin september, kon ik niet langer voorzitter zijn”, zegt Peter. Hij stond negen jaar lang aan het hoofd van de partij in Moerbeke. “Ik heb dit met hart en ziel gedaan en weet zeker dat mijn vader dit met dezelfde gedrevenheid zal doen.”

Pierre De Bock was tot eind 2018 eerste schepen in Moerbeke. Hij nam niet meer deel aan de verkiezingen, maar is nog altijd heel actief achter de schermen van de partij, en als dijkgraaf van Moerbeke Polder. “Ik ben heel fier dat ik nu afdelingsvoorzitter ben, en ben onze leden heel dankbaar voor hun grote steun”, aldus nog de kersverse voorzitter.

Naast de voorzitter werd ook een nieuw afdelingsbestuur verkozen. “Het stemt mij positief dat zowel ervaren bestuursleden als nieuwe mensen de komende drie jaar de partij zullen sturen”. Ook in de regio vaardigt Moerbeke 5 leden af. Naast voorzitter Pierre De Bock zijn dit nog Robby De Caluwé, Peter De Bock, Stijn Deschepper en Didier Steenbeke.

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder