Sla navigatie over

Editoriaal

Beste lezer, Ik wil in dit editoriaal graag even de tijd nemen om stil te staan bij het voorbije jaar. Een jaar waarin de wereld grotendeels op zijn kop werd gezet door aanslagen, ook in eigen land. Daarnaast is er ook heel wat maatschappelijke discussies in binnen- en buitenland, er is de Brexit en uiteraard Trump. Niemand weet wat de toekomst brengt.

Zoveel verandering vraagt een sterke overtuiging en een visie die zich richt op de toekomst. We leven vandaag in een ongelofelijk welvarend land en hebben een hoge levenskwaliteit, een krachtige economie en een stevig vangnet voor zij die het moeilijk hebben. Iedereen vraagt zich echter wel eens af hoe we ervoor kunnen zorgen dat dit binnen tien jaar ook nog zo zal zijn? Geven we jonge mensen vandaag, onze kinderen en kleinkinderen, ook een betere toekomst?

Het antwoord is volmondig ja. De toekomst kan beter, wordt beter, maar we zullen er wel aan moeten werken. En het liberalisme is de sterke, toekomstgerichte leidraad in deze veranderende tijd. In eerste instantie moeten we de economie laten draaien. Hoe meer mensen werken, hoe sterker ons sociaal systeem. Hoe meer innovatie, hoe beter we de toekomst mee vorm geven. Wij, liberalen, vertrouwen mensen die vooruit willen.


Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder