Sla navigatie over

Eén jaar corona

Het coronavirus sloeg wereldwijd heel hard toe. Ook in Moerbeke geraakten meer dan 300 inwoners besmet, en we hebben ook tientallen overlijdens te betreuren. Maar eindelijk is er perspectief, er is zicht op een nieuw normaal leven. Want ook al komt de vaccinatiecampagne traag op gang: we mogen niet vergeten dat wetenschappers over heel de wereld er in een recordtempo in zijn geslaagd om een veilig vaccin te ontwikkelen.

De meer dan 5.000 volwassen Moerbekenaren zullen één van de komen weken een uitnodiging ontvangen om zich in het vaccinatiecentrum in Lokeren te laten vaccineren. De opstart van dat vaccinatiecentrum hebben we samen met de gemeenten Lokeren, Waasmunster en Moerbeke in een recordtempo gerealiseerd. De talrijke medische en administratieve medewerkers en vrijwilligers kunnen wekelijks meer dan 6.000 mensen vaccineren, dus zodra de leveringen van de vaccins op snelheid komen, kan het snel gaan.

We geven je in deze editie van de Burgerkrant alvast een inkijk in de werking van het vaccinatiecentrum. Hopelijk kunnen onze inwoners snel gevaccineerd worden zodat we elkaar binnenkort terugzien. We kijken er alvast allemaal naar uit!

Het bestuur van Open Vld Moerbeke

Meest recente berichten

Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder