Sla navigatie over

Wissels in de OCMW-raad

"Uiteraard hebben we gemengde gevoelens bij ons afscheid", zeggen Eddy en Hugo in koor. "Binnen de OCMW-raad kan je echt heel veel dingen realiseren in het belang van die mensen die het echt nodig hebben." Ze hebben dit beiden heel graag gedaan. Toch wensen Eddy en Hugo hun opvolgers het allerbeste toe. De partij heeft hen gehuldigd voor hun inzet tijdens de voorbije nieuwjaarsreceptie.

Inge en Ilse kijken hun mandaat met volle goesting tegemoet. Ze hebben er even op moeten wachten, maar ze verwachten veel van hun nieuwe mandaat. Inge heeft al heel wat politieke ervaring als kabinetsmedewerker bij voormalig minister Marc Verwilghen.

Inge: "Ik werk momenteel als Legal Officer op de juridische dienst van een zorggroep die over een uitgebreid netwerk van woonzorgcentra, assistentiewoningen en een dienst thuisverpleging beschikt. Via mijn ervaringen daar hoop ik ook in Moerbeke een bijdrage aan het seniorenbeleid te kunnen leveren. Ook de minder gegoeden zullen mijn aandacht krijgen."

Ilse: "Ik heb politiek altijd met sociaal engagement geassocieerd. Als kind was ik een buur van Liliane de Potter, die ook steeds op een heel sociale manier aan politiek deed. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om via de OCMW-raad dingen voor mensen te kunnen doen."


Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder