Sla navigatie over

OCMW roept Moerbeke op deze unieke gelegenheid te grijpen. Nog slechts 7 van de 22 assistentiewoningen vrij

Op dit moment zijn 15 van de 22 assistentiewoningen toegezegd aan Moerbeekse kandidaten. Verstandige beslissers! Bezoekers zijn enthousiast over de mooie realisering en schrijven zich in voor de wachtlijst. De stap zetten naar vandaag effectief zo een flat betrekken vanuit de woning waarin men al tientallen jaren woont, blijkt een grote stap. Dat stellen velen nog even uit.

Uw OCMW kan alleen maar zeggen dat alle flats van deze unieke kans die wij de bejaarde bevolking van Moerbeke bieden, verhuurd dienen te worden om financieel rond te komen. Leegstand is dus geen optie. Stel niet uit. Als u hier als 65-, 70-, 75-jarige of ouder vandaag komt wonen, besparen wij samen met u een rusthuisopname voor vele jaren. Dit is wetenschappelijk bewezen! Niet aan twijfelen! Nu beslissen is de boodschap!

Inderdaad zullen flats de volgende jaren niet frequent meer vrij komen. Dus nu samen met uw ouders beslissen zo een flat met optimale bescherming te betrekken, is de beste raad die wij kunnen geven aan alle Moerbekenaren.

Stel uw beslissing niet uit. Wij gaan ook Moerbekenaren hun ouders die buiten de gemeente wonen toelaten vanaf nu. Dat bespaart hen de verplaatsing naar soms verre gemeenten als zij hun ouders willen bijstaan of bij nood opgeroepen worden. Bestel ze dus vandaag en mis deze unieke kans niet!

Op zaterdag 25 februari bent u welkom op de opendeurdag tussen 14 en 17 uur. Samenkomst in de inkomhal van WZC Ter Moere, Sportlaan 13, 9180 Moerbeke.


Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder