Sla navigatie over

Nieuwe voorzitster Jong VLD Moerbeke

Sarah Poppe werd verkozen tot nieuwe voorzitter van Jong VLD Moerbeke. Thomas Peeters gaf eerder dit jaar al zijn ontslag om professionele redenen. Jonas Vandamme blijft zoals voorheen ondervoorzitter en Jens Fruytier vervangt Jeroen David als secretaris.

Thomas Peeters was gedurende twee jaar voorzitter van de lokale VLD-jongerenafdeling, maar kon dit om professionele redenen niet verder zetten. Om van Jong VLD Moerbeke opnieuw een hippe jongerenbeweging te maken zochten ze vooral een voorzitter met een gekend gezicht. Ze kwamen al snel bij Sarah.

“Ik was niet meteen kandidaat-voorzitter aangezien ik mijn handen al goed vol heb met mijn ambt als schepen en mijn studies. Maar we hebben voor Jong VLD Moerbeke iemand nodig die de vereniging kan trekken in één rechte lijn naar de verkiezingen. Daar wil ik graag tijd voor vrijmaken. Mijn ambitie is om ons ledenaantal te vergroten. Iedereen is welkom op de activiteiten van Jong VLD, ook jongeren zonder politieke ambities of interesses. Er staan een aantal toffe activiteiten op de planning. Ik hoop op die manier een even goed resultaat te behalen bij de volgende verkiezingen als twee jaar geleden.”

Meer informatie over Jong VLD Moerbeke vind je op www.jongvldmoerbeke.be. Wie graag wil toetreden, mag steeds contact opnemen via [email protected].


Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder