Sla navigatie over

Editoriaal

Beste lezer,

Als voorzitter van Open Vld Moerbeke ben ik tevreden over de weg waaraan de partij langzaam maar zeker timmert. Tal van initiatieven, genomen door onze bestuursploeg, maken dat de gemeente stilaan een ander uitzicht krijgt.

Zo werd een paar weken geleden het vernieuwde dorpsplein op Koewacht officieel geopend. Ook kunnen voortaan de verenigingen gratis gebruik maken van gemeentelijk materiaal, naast het eenmalige gratis gebruik van een lokaal. En zo zijn er nog tal van projecten die op de rails staan en waarover we u later ongetwijfeld nog zullen berichten via de Burgerkrant of Ons Blad.

Het doet mij als voorzitter ook plezier om te zien dat de verschillende liberale verenigingen volop bloeien. Jong VLD herleeft met Sarah Poppe als kersvers voorzitter. Willemsfonds Moerbeke mag dit jaar de provinciale dag organiseren. En de Liberale Vrouwen en Liberale Senioren brengen tijdens hun talrijke activiteiten nog steeds heel veel mensen op de been.

Uiteraard willen we je niet alleen veel leesplezier toewensen met deze Burgerkrant. We wensen je ook een deugddoende en zonnige vakantie toe. Wanneer je in Moerbeke blijft, kan je alvast genieten van de mooie natuur en in eigen dorp tot rust komen.

Peter De Bock Voorzitter Open Vld Moerbeke


Plaats als eerste een reactie

Controleer je email om je profiel te activeren

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder